Maratonci trce pocasni krug testament. Najsmešnije scene iz filma ,,Maratonci trče počasni 2019-04-04

Maratonci trce pocasni krug testament Rating: 9,8/10 1940 reviews

ZANIMLJIVOSTI O FILMU TRČE POČASNI · atomixproductions.com

maratonci trce pocasni krug testament

Bave se finim, restauratorskim poslom. Sve ovo moramo da prevalimo peške. Odložili smo za dve-tri nedelje. Aksentije prilazi ocu; skida mu šešir sa glave. Kako se baš samo na tebe zaleću. Laki vadi maramicu, briše suze i popreko gleda Mirka, koji se tiho smeje očevim oproštajnim rečima. A ovo danas se neće svršiti na dobro.

Next

Maratonci trče počasni krug

maratonci trce pocasni krug testament

Deda, hoćeš li mi pozajmiti? S poštovanjem, Slobodan Sodić maka Глуп и промашен коментар. Ovaj film je dobitnik mnogih domaćih i međunarodnih nagrada i smatra se jednim od najboljih ostvarenja srpske i jugoslovenske kinematografije. A i da imam ne bih ti dao ni crknuti dinar. Zagrmi, protrese staklo na prozoru; sobu obasja bela, zaslepljujuća svetlost. Kako se vozimo, izgleda da noćas nećemo stići kući.

Next

Maratonci trče počasni krug preko internet aplikacije

maratonci trce pocasni krug testament

Njegovo najpoznatije ostvarenje je Grešnica bez greha iz 1930. Sa dvadeset četri godine on još nije ništa započeo. Kovačević na kraju filma na simboličan način predviđa raspad Jugoslavije, što će se godinama kasnije obistiniti. Pa on mora da pristane zbog onog. A i ti znaš, draga Kristina, da ih provociraš. Nema, on je izgleda rođeni razbojnik.

Next

11 ČINJENICA O FILMU MARATONCI TRČE POČASNI KRUG: Evo koje scene je trebalo da budu izbačene

maratonci trce pocasni krug testament

Opet su počeli da pričaju. To je bila tvoja ideja. Sad ću ti predstaviti čoveka koga si ubio. Vido sam je kad se tuširala u dvorištu. Šta je, šta si se ukipila? Je li moj deda zaslužio da se ovde okuplja ološ? To mu je u krvi. Mirko skida cipelu, istresa kamenčiće. Mene su hteli da isteraju iz kuće, ali ja neću otići dok ne otvore testament.

Next

POSLE 35 GODINA! Otkrivena najveća tajna filma trče počasni i zavrteće vam se u glavi kada je čujete

maratonci trce pocasni krug testament

Gospodin postaje zajedljiv i odmah odgovara ispod pojasa!. Gde je Olja s kafom? Stojković , najmlađi Topalović, unuk Mirko B. Rekao sam ti da neću i — neću! Za njim se udalji, smejući se, i Đenka Đavo. Kuća porodice Topalović nalazi se na Kosančićevom vencu, na uglu Zadarske i Srebreničke ulice i danas je u očajnom stanju. Naglo se uspravi, držeći se za stomak. Aksentije je gledao čas sina, čas unuka, dok mu nije pozlilo od nejasnog i napornog razgovora; tresnu štapom po stolu, prodera se. Da se bavim pogrebnim poslovima! Laki posmatra sina, koji se začitao.

Next

Maratonci trče počasni krug (Maratonci trče počasni krug)

maratonci trce pocasni krug testament

Neću više da čujem galamu! Dosta sam te ja hranio! Proveo sam mladost čekajući kad će milicija zakucati na vrata. Treba li ti još nešto? Ne mogu da gledam kako mi se celo vreme smeje. A šta sam ja rekao: neću više da čujem svađu. Odložili smo za dve-tri nedelje. Voda u sudovima ima različite tonove kapanja. Očekuješ koju ću reč upotrebiti za taj »posao«? Kristina i Đenka ,,Šta to radiš kume? Na vratima se pojavi Olja.

Next

Maratonci trče počasni krug • Film • TvProfil

maratonci trce pocasni krug testament

Neću da živim među životinjama! Ona reži, on kefće, a ja stojim i blenem ko ovca. Pokušava da razgovor nastavi mirno, oprezno. Tvoje probleme rešavaj u tvojoj kući!. Dosta sam te ja hranio! Aleksić , oca Milutina P. « A ko je umro? Da ćeš se ti prihvatiti bilo kakvog posla.

Next

The Marathon Family (1982)

maratonci trce pocasni krug testament

Diklić , ne želi da nastavi posao. Sa druge strane, Kristinin otac, Bili Piton je nabavljač mrtvačkih sanduka za Topaloviće, koji mu već izvestan period duguju veliku sumu novca i on hoće da utera stari dug i ucenjuje porodicu. Sa ubicama nemam nikakve veze. Pridržava ga, stavlja mu svoj šešir na glavu; izgleda kao da na ramenu jednog čoveka spava drugi čovek. Dosta je jedna da pospremi, skuva, popegla i tako to.

Next

ZANIMLJIVOSTI O FILMU TRČE POČASNI · atomixproductions.com

maratonci trce pocasni krug testament

Kad se tuširaš dižeš noge, pritiskaš grudi, razvlačiš gaćice, uvijaš se, trćiš i guziš, što izaziva onu stoku. Vidi devojke: sve se trese kad cupkaju. One day, the oldest Topalović, Pantelija, dies and leaves family inheritance to himself because he does not trust his successors. . Nije sposoban da ode do Pančeva.

Next